Over Nannette

Portrait, JPG
Grafisch ontwerper en illustrator
naam
Nannette Frijters

HELLO!

Ik ben Nannette Frijters wonend in Breukelen. Door mijn achtergrond en ervaring werk ik al heel wat jaren met veel plezier als freelancer onder de naam, 
N-Design.

Als ik ontwerp of illustreer ben ik in mijn element; beeldtaal is voor mij de meest natuurlijke manier 
van communiceren.

Geduldig – Creatief – Flexibel – Sociaal – Kan snel schakelen – Verrassend – Prettig Persoonlijkheid

ADOBE INDESIGN
99%
ADOBE ILLUSTRATOR
99%
ADOBE PHOTOSHOP
99%
WORDPRESS
80%
MICROSOFT OFFICE
75%

Wat andere over Nannette zeggen

Wanneer je een creatieve, flexibele, initiatiefrijke en humorvolle vakvrouw zoekt, dan kan ik Nannette van harte aanbevelen. De jarenlange samenwerking heb ik als professioneel en uiterst plezierig ervaren.

Nannette is een fijne collega-designer om mee samen te werken. Ze is flexibel, prettig in de omgang en werkt heel doelgericht. Ze weet bestaande concepten goed door te vertalen naar nieuwe designs en die bovendien met verassende nieuwe invalshoeken te versterken. Vooral een erg fijn persoon om in een projectteam te hebben.